donderdag 2 juni 2022

Mannen vrouwen avond 2022

 Voor de mannen: BBQ vlees/whiskey avond

Keurslager Piet Hurks & Topslijter John van Kaathoven combineren hun expertise door samen een leuke avond voor de mannelijke leden van de Limo te verzorgen.

Keurvlees wordt gecombineerd met o.a. whiskey van topkwaliteit en bereid op de BBQ.

Het wordt een stoere mannen avond waar je je vingers bij opeet.

Dit doen we op een leuke locatie bij de Slijter thuis in de schutsstraat 5, te Lieshout.
Aanvang: 19:30 uur

We hopen op een mooie opkomst. Meld je aan!

——————————————————————————————————-

Voor de vrouwen: Een creatieve avond

Onder het genot van een lekker hapje en een drankje willen we je uitnodigen om deze avond een steen te gaan schilderen. Laat je inspireren door de mooie spreuken die we hebben neergelegd. Laat je leiden door je eigen creativiteit. Astrid Gerritsen gaat je helpen om het mooie in jou steen te laten zien. En zal met schildertips de sterke kanten van jou steen naar boven te halen. Je mag je eigen bijzondere steen deze avond meenemen. Het formaat is niet belangrijk. Neem geen kiezelsteen of marmer. Alle zuigende stenen zijn prima. Mocht je zelf geen steen hebben gevonden zijn er uiteraard stenen aanwezig. Aan het einde van de avond ga jij met een mooie zelf beschilderde wenssteen of herinneringssteen naar huis. Neem voor alle zekerheid een oud shirt mee voor de acrylverf. Wij hebben alle benodigde materialen. Wil je zelf een naam , spreuk of mooie quote schrijven? neem deze dan gerust ( uitgeprint) mee.

Creatieve groet, Astrid Gerritsen en Natasja Migchels
Locatie : Natasja Migchels Dorpstraat 63 Lieshout.
Aanvang: 19:00 uur