Werkgroepen

LIMO is een vereniging vóór ondernemers dóór ondernemers. Ons bestuur heeft een oneven aantal leden. Minimum vijf, maximum negen. Conform de statuten. Het bestuur kan werkgroepen benoemen. Er zijn werkgroepen voor centrummanagement, activiteiten, communicatie en belangenbehartiging.

Werkgroep Centrummanagement

De Werkgroep Centrummanagement werkt samen met de gemeente aan vitale kernen. Doel? Behoud en bevordering van de koopstroom.

We willen onder meer de leefbaarheid in de kernen verbeteren, de kernen promoten en de verblijfswaarde vergroten. Onze ambitie? Meer bezoekers trekken die langer in de kernen blijven. Een ander streven is om consumenten meer te laten besteden in de kernen.

LIMO zet uw kern in het centrum van de belangstelling. In welk middelpunt zit u?

Activiteiten commissie

LIMO staat voor een bruisend verenigingsleven. Want hoe meer een vereniging leeft, hoe meer ze voor u kan betekenen.

Ontmoeten en ontspannen staan daarbij centraal. Formeel en informeel. De Activiteiten werkgroep zet zich daarvoor in. Bij deze onze agenda:

  • Workshops en lezingen
  • Bedrijfsbezoeken
  • Barbecue
  • Eindejaarsborrel

Met deze activiteiten zetten wij ons voor u in. Wat is uw inzet?

Communicatie werkgroep

Breng in één keer je boodschap over bij alle LIMO-leden. En gebruik desnoods de natte dweil. Zo werken we bij de Communicatie werkgroep.

Een plan, persberichten, folder, website, digitale nieuwsbrief en social media zijn onze hulpmiddelen. Want LIMO heeft wat te vertellen. Wat is uw verhaal?