Van Lankveld Mariahout is een no-nonsense familiebedrijf, dat graag met u meedenkt. Wij staan voor kwaliteit, bedieningsgemak en een goede service.

Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid naar een B.V. met zestien medewerkers, gevestigd in het Brabantse Mariahout. We zijn continu bezig met het optimaliseren van bestaande technieken en het ontwikkelen van nieuwe technieken. We zijn weliswaar de grootste producent van doseerpomptechnieken voor de agrarische sector, maar bieden ook veel andere technieken. Zo ontwikkelen we bijvoorbeeld drinkwatersystemen, technieken voor legionellabestrijding en waterzuiveringssystemen. Allemaal in eigen huis. Onlangs afgeronde projecten kunt u bekijken op onze projectpagina en een overzicht van al onze werkzaamheden kunt u op onze productpagina bekijken.

Tot onze opdrachtgevers behoren de particuliere sector, agrarische sector, de industrie en de rijksoverheid. Door onze strategische vestiging in Brabant kunnen wij onze klanten in Nederland, België en Duitsland snel bedienen. Wanneer klanten zich verder weg vestigen, blijven ze ons trouw. Zo hebben wij opdrachtgevers in Polen, Roemenië, Oekraïne en op Curaçao. We zijn trots op ons bedrijf!

VLM Van Lankveld Mariahout
Willy van Lankveld

Wilhelminastraat 30
5837 AE Mariahout
0499-427900
0499395705