Ik ben sinds 1996 advocaat en reeds 20 jaar volledig gespecialiseerd in het familierecht en ook aangesloten bij de Vereniging Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators. Ik ben tevens gespecialiseerd in het erfrecht, waarbij u kunt denken aan verdelingen van nalatenschappen en legitieme vorderingen.

Mensen vragen vooral mijn hulp bij echtscheidingen (beëindiging samenwoningsrelaties) , maar ook bij problemen rondom kinderen – ouderlijk gezag, omgangskwesties, -, alimentatie en huwelijkse voorwaarden. Ik kan als mediator optreden, maar als mensen dat wensen, sta ik hen ook eenzijdig bij. Ook in dat laatste geval zoek ik zoveel mogelijk overleg met de andere partij. Slechts als men er echt niet uitkomt wordt gekozen voor een procedure. Ik ben eveneens gespecialiseerd in alle kwesties rondom erfrecht en nalatenschappen. Ik wil voor mensen in, vaak, een de moeilijkste periodes in hun leven, behalve jurist/advocaat ook vertrouwenspersoon zijn, die aandacht heeft voor de emotionele aspecten van zijn/haar zaak.

 

Kernwoorden: 25 jaar ervaring, Volledig gespecialiseerd in echtscheidingen, overige familiezaken en erfrecht. Lid specialisatievereniging (www.vfas.nl) Overleg heeft voorkeur.

Trovatello Verstappen
Peter Verstappen
Voorzitter

Mierloseweg 2
5707 AL Helmond
0492591299