Manders Woonsfeer in Beek en Donk, al bijna 75 jaar ervaring!

Robert en Jacomien zijn al de derde generatie in het familiebedrijf, dat al dateert van 1933! Zij hebben in laatste jaren, er stap voor stap voor gezorgd, dat de winkel een echte sfeerwinkel is, die sfeer en gezelligheid uitstraalt, waarin je je snel thuis voelt. Sfeer, kwaliteit en service staan hoog in het vaandel, want alleen dan komen de mensen graag bij je terug! Mede ook daardoor heeft het bedrijf zich kunnen ontplooien in wat het nu is.

Wij zijn altijd op zoek naar de laatste kleuren en trends. In ons eigen atelier, met de modernste machines, waaronder een hypermoderne hoogtemeter, waarmee de gordijnen heel precies op hoogte kunnen worden gemaakt, maken wij heel vakkundig u gordijnen precies naar uw wensen. En de streelzachte vloerbedekking in modieuze tinten, kan eindeloos gecombineerd worden met de fraaie Novilon met de mooiste designs. De gehele collectie is zó veelzijdig, dat ze ieder interieur nét dat extra persoonlijke geven.

Door de bijna eindeloze variëteit aan materialen, kleuren en designs, kan iedereen zijn droomhuis waarmaken. Of dat nu klassiek, romantisch, design of modern is, met ons eigen modern atelier en jaren ervaring, spelen wij met gemak op uw woonwensen in.
Manders Woonsfeer
Marie-José Smits

Kapelstraat 38
5741CE Beek en donk
0492-463233