Zoekt u een vakkundig timmerbedrijf voor renovatiewerk? Wilt u een stijlvol houten erkerraam in uw woning? U kunt bij Jacobs Timmerbedrijf in Lieshout aankloppen voor houten kozijnen, trappen, deurposten en meer. Wij bouwen voor particulieren en bedrijven, en zij bouwen op ons.

Ons timmerbedrijf is een organisatie met ambachtelijke kwaliteiten, maar werkt met moderne technieken. Het beste van twee werelden dus. Timmerwerk is klassiek, en u kunt erop bouwen.

Veel van onze klanten kiezen voor een authentieke uitstraling van hun woning door middel van houten afwerkingen. Houten kozijnen, ramen, deuren en trappen geven uw woning meer waarde. Bent u op zoek naar mooie dakbelijsting, trappen voor binnen of buiten, tuinhekken, raamdecoraties en dergelijke? Neem dan eens contact op met ons Jacobs Timmerbedrijf.

Wij helpen u niet alleen met de daadwerkelijke uitvoering van uw project, maar zijn u ook in een meer adviserende rol van dienst. Dankzij jarenlange ervaring in het timmermansvak hebben wij alles wel een keer gezien. Deze kennis is van grote waarde voor iedereen die aan een verbouwing of renovatie gaat beginnen!

Belt u ons daarom eens om te bespreken hoe u uw project het best kunt aanpakken. We kunnen u ongetwijfeld helpen bij de uitvoering van de werkzaamheden.

Jacobs Timmerbedrijf
Ton Jacobs

Papenhoef 23
5737 BS Lieshout
0499-423077