Wij delen onze wijngeheimen graag met jou

Italië staat al jaren op eenzame hoogte als ons favoriete wijnland. We ontdekten er veel verborgen juweeltjes van wijnproducenten, die al meer dan 2000 jaar het karakter vertegenwoordigen van de Italiaanse keuken en cultuur. Onze hechte banden met het land, de wijnmakers en onze wederzijdse liefde voor wijnen stelde ons in staat Italiaanse kwaliteitswijnen te identificeren, die het hart en de geest van deze regio vertegenwoordigen. Door opleidingen, cursussen en workshops hebben we ons verdiept en bekwaamd, ook in wijnen uit andere geweldige wijnlanden. Daardoor heeft de wijnwereld weinig geheimen meer voor ons. Daardoor kun jij altijd rekenen op ons professioneel en eerlijk advies.

Parels van Italiaanse familiewijnen

Wijngeheimen koopt in bij onafhankelijke wijngaarden in familiebezit. Passievolle wijnmakers die erg trots zijn op hun wijnen en graag de kwaliteit en het behoud van hun wijnbereidingstechnieken garanderen. We zijn toegewijd om deze wijnproducenten te ondersteunen en hun voortbestaan ​​te verzekeren, in een periode waarin massaproducenten in dominantie zijn gegroeid. Onze uitzonderlijke wijnen brengen de ware stijl en het blijvende karakter van Italië. Speciaal voor jou.

Wijnproeverijen

Wijngeheimen organiseert regelmatig wijnproeverij , thuis, op locatie of voor groepen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Relatiegeschenken.

Een mooi wijncadeau om jou relatie te bedanken, gepersonaliseerd , zelf samengesteld.... vraag naar de mogelijkheden.

Eindejaarspakketten

Wij leveren diverse pakketten, wijn, chocolade, gifts.

H&F Winetraders
Hans & Franca de Jong - de Bije
Import en onlineverkoop van wijnen

Balduinstraat 19
5737EA Lieshout
0499-725808
06022443114