Uw actieve regiomakelaar

Ik ben zelfstandig makelaar bij RE/MAX Invest te Eindhoven. Naast "thuisbasis Eindhoven" ben ik ook actief in gemeente Laarbeek en omgeving, uiteraard… Ik woon in Lieshout dus weet precies wat daar allemaal speelt, en zeker als het om huizen gaat, maar op ook het sociale vlak.

Persoonlijke aanpak

Een woning kopen of verkopen is een lastig en emotioneel proces, waarmee u zich graag met de juiste en professionele hulp omringt. Ik weet als geen ander hoe u te ontzorgen. U kunt de verkoop of aankoop van uw woning met een gerust hart aan mij overlaten.

Ik vind dat het verkopen van een woning anders kan, niet gewoon een bord in de tuin en wachten op een koper. Met een pro-actieve benadering en 24/7 mentaliteit en door gebruik maken van moderne marketing instrumenten zoals Funda en social media, maar ook een op maat gemaakt marketingplan waar stap voor stap gepland wordt hoe we u woning gaan verkopen, terugkoppeling van informatie zodat u altijd op de hoogte blijft van de ontwikkelingen omtrent uw woning. En zit u in het weekend of ’s avonds met een vraag, bel dan gerust.

Naast dienstverlening met de grootste zorg hebben we bij RE/MAX een bijzonder groot netwerk, lokaal, regionaal maar ook ons internationale netwerk komt goed van pas, denk aan expats of wonen in het buitenland.

Wist trouwens dat de meeste huizen momenteel boven de vraagprijs worden verkocht!

Zekerheid

Als RE/MAX makelaar ben ik aangesloten bij branchevereniging VBO, we zijn goed opgeleid en hebben regelmatig cursussen en workshops en blijft onze kennis  op peil, zo zorgt RE/MAX ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Waardebepaling

Natuurlijk bent u benieuwd naar de waarde van uw eigen woning en de waarde van het huis wat u op het oog heeft. Een waardebepaling van uw woning of de woning wat u voornemens bent te gaan kopen is ook een gratis service die ik u graag aanbied.

RE/MAX

Sinds het ontstaan in het jaar 1973, is RE/MAX gegroeid tot 's werelds grootste franchiseorganisatie in de makelaardij. Momenteel werken er meer dan 130.000 makelaars in bijna 100 landen over de gehele wereld. RE/MAX verovert de wereld. Optimale dienstverlening door samenwerking en innovatie.

RE/MAX legt de focus op klanten, makelaars en kantooreigenaren. Wij voorzien makelaars en kantooreigenaren van de beste tools, waardevolle ondersteuning en opleidingsmogelijkheden. Bovendien profiteren zowel klanten als makelaars van het uitgebreide internationale netwerk en de samenwerking tussen de kantoren.

Hans de Jong - Remax Invest Makelaardij
Hans de Jong
Verkoop, aankoop, verhuur, taxaties, gratis waardebepaling

Luchthavenweg 81
5657EA Eindhoven
040-3046746
06-82058884