Graag stel ik me even aan u voor. Mijn naam is Leon van Boxmeer, ik ben getrouwd met Jettie en de trotse vader van twee dochters. Ik ben opgegroeid in Beek en Donk en Lieshout waar ik nu nog woon. Door mijn schoonvader Toon van Berlo, beter bekend als “Tontje de voeger”, ben ik in het voegersvak terecht gekomen. Van hem en andere ouwe rotten uit het vak heb ik heel veel goede kennis en ervaring opgedaan.

Zo’n 8 jaar geleden ben ik naast nieuwbouw ook veel renovatie gaan doen en zo kwam ik ook in het ambachtelijke knip- en snijwerk terecht. Door het werken met zeer ervaren mensen en het volgen van opleidingen ben ik nu zelfs gecertificeerd en officieel erkend renovatie/restauratie voeger. Voegen is dan ook mijn passie en ik streef altijd naar perfectie. Ook aandacht en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel.

Heeft u een vraag of wilt u een offerte ontvangen voor het (herstellen van) voegwerk, gevelrenovatie, gevelreiniging of scheurherstel? Neem beslist even contact met ons op, wij helpen u graag!

Met vriendelijke groet,

Leon van Boxmeer

Berbo Voegwerken
Leon van Boxmeer

Schutsstraat 6
5737 EW Lieshout
06-10156399