Auto Corsten BV is uw officiële Opel-Agent van Mariahout en omstreken. Het familiebedrijf is ruim 40 jaar geleden gestart door Jan Corsten. Het automobielbedrijf is gegroeid naar een full-service auto bedrijf met een moderne geoutilleerde werkplaats en één van de grootste occasioncenters uit de regio. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met auto's te maken heeft, zoals o.a. in- en verkoop van nieuwe en gebruikte automobielen, taxaties, schade, financiering, lease, bemiddeling, import, export, onderdelen, accessoires, onderhoud, reparatie en APK-keuringen.

In onze showroom kunt  u terecht voor in- en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s, financieringen, lease en bemiddeling.

Wij verkopen alle merken nieuw en gebruikt in alle prijsklassen. Alle occasions kunnen onder Bovag voorwaarden geleverd worden met Bovag garantie.

Auto Corsten BV, uw officiële Opel-Agent

Heeft u plannen om een nieuwe Opel te kopen of uw Opel van accessoires te voorzien? Is uw Opel toe aan een reparatie of wilt u meer weten over onze producten en diensten? Opel Service helpt. Auto Corsten BV, uw officiële Opel-Agent, beschikt over een uitgebreid assortiment, producten en diensten om u daarbij van dienst te zijn.

Auto Corsten BV is een full-service bedrijf met een moderne geoutilleerde werkplaats. U kunt op een reparatie wachten onder het genot van een gratis kopje koffie. Leenauto's gratis. In onze werkplaats kunt u terecht voor onder andere:

  • Onderhoud en reparatie voor alle merken • APK keuring en roetmeting (bij dieselmotoren) • Schadetaxaties en herstel • Onderdelen en accessoires • Aircoreparaties, etc.

 Ook hebben wij een speciale afdeling voor lichte bedrijfsauto’s.

 

Auto Corsten
Christine van den Berg

Mariastraat 64
5738 AK Mariahout
0499-422176