Aannemersbedrijf Willie Maas een samenwerking waarop u kunt bouwen.

Onze rol gaat daarin verder dan het uitvoeren van het bouwbestek. Wij voelen ons medeverantwoordelijk voor de bouw. Deze opstelling vindt u terug in onze offertes.

Zij bieden u een helder en duidelijk inzicht in onze werkzaamheden. Dankzij de nauwe samenwerking met betrouwbare onderaannemers, kunt u rekenen op kwaliteitswerk. Vanaf de eerste steen tot en met de laatste verfstreek werken wij op basis van de afspraken. Bovendien zijn en blijven wij uw aanspreekpunt, ongeacht wie het werk op dat moment uitvoert. Dat is niet alleen makkelijk voor u, wij vinden dat het zo hoort. Want wij hebben het werk aangenomen, dus moet u ons daar op af kunnen rekenen.

Wij werken in opdracht van architecten en directe opdrachtgevers, in de particuliere sector en voor het bedrijfsleven. Aan ervaring mankeert het ons dus niet, ondanks ons relatief korte bestaan. Immers, vanaf de oprichting in 1999 hebben wij een groot aantal uiteenlopende projecten gebouwd in de regio Zuidoost Brabant. Als architect of constructeur kunt u rekenen op een perfecte samenwerking. Voor directe opdrachtgevers verzorgen wij het hele bouwtraject: van tekeningen tot en met de vergunningen, van ruwbouw tot en met een perfecte afwerking. Dat alles in nauw overleg met opdrachtgevers en onderaannemers, met architecten en uitvoerders, met gemeenten en milieudiensten.

Kortom, op Aannemersbedrijf Willie Maas kunt u bouwen.

Aannemersbedrijf Willie Maas
Willie Maas

Bekerheide 34
5741 HC Beek en Donk
0492-469191